Sposób przygotowania

karkówkę kroimy w plastry o grubości mniej więcej 1 cm
resztę składników dokładnie mieszamy i nacieramy nimi każdy plaster mięsa, zostawiamy w lodówce na kilka godzin, żeby mięso się zamarynowało (ja zostawiam na około 20 godzin), następnie opiekamy na grillu

Komentarze

  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    oj zjadłabym
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    chętnie wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszności;)
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowicie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    rewelacja na taki dzień jak dziś

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !