Sposób przygotowania

Na maśle zeszklić cebule i speck pokrojone w kostkę. Następnie dodać pokrojona kapustę, liście laurowe, kminek oraz jałowiec. Podlać bulionem, doprawić sola i pieprzem. Gotować ok. 50 minut. Smaczny dodatek do drugiego dania. Polecam

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubię jest pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajna kapusta
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    musiałam sprawdzić co to jest speck ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super kapustka
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię każdą wersję kiszonej kapusty
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo dobra taka kapustka :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    intrygująca nazwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !