Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko do panierki
bułka do panierki
sól, pieprz, papryka słodka do smaki
oliwa do smażenia
sałata do smaku
pieczarki 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki

Pieczarki myjemy, młodych , małych nie obieramy ze skórki, obtaczamy w jajkach rozbelkatnych z solą, pieprzem, papryką słodką i ziołami. Smazymy w rozgrzanej patelni z każdej strony. Wykładamy na talerz wyłożony sałatą. Świetne do obiadu, bądz jako pzrekąska.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 10.09.2012 16:42
rewelacja
Elżbieta17 07.09.2012 08:27
pycha:)
agnieszka214 03.09.2012 09:16
pyszne lubie pieczarki
pacpaw 12.06.2012 20:31
wyglądają nieziemsko
halina17 06.06.2012 18:40
Lubię pieczarki panierowane , bardziej lubię faszerowane.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak