Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy, młodych , małych nie obieramy ze skórki, obtaczamy w jajkach rozbelkatnych z solą, pieprzem, papryką słodką i ziołami. Smazymy w rozgrzanej patelni z każdej strony. Wykładamy na talerz wyłożony sałatą. Świetne do obiadu, bądz jako pzrekąska.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Lubię pieczarki panierowane , bardziej lubię faszerowane.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wyglądają nieziemsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne lubie pieczarki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !