Sposób przygotowania

Roztrzepujemy jajko na płaskim tależyku dodajemy szczyptę kucharka, i pieprzu; następnie kromkę chleba zamoczamy w tym jajku z obu stron i wrzucamy na rozgrzane masło. Smażymy ok 1- 2 min z każdej strony .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    greg17

    naprawdę ładnie wygląda i pysznie smakuje
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    Jadwiga18

    nie no potrawa the best:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a u nas też robimy chleb w jajku, w te dni, kiedy nie wiadomo na co się ma ochotę... urozmaicamy przyprawami i zawsze smakuje inaczej, ale za każdym razem dobrze. można też wrzucić ser żółty pod koniec smażenia :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chleb smażony w jajku to smak mojego dzieciństwa robiła go moja babcia
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    Moje ulubione kanapeczki
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Ja smażę na oliwie. Jest do doskonały sposób na stary chleb :-)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobre jest też jajko na chlebie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    te składniki na zdjęciu to dziwnie różowe są
  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    czesto tak robie gdy moj chleb juz nie jest swiezy, przynajmniej sie nie marnuje.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny taki chlebek, dawno nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Robię identycznie, pyszny taki chlebek i jeszcze posypany cukrem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !