Sposób przygotowania

Formę do tarty lub inną smarujemy masłem i wylepiamy ciastem francuskim. Owoce myjemy,truskawki kroimy w kawałeczki i kładziemy na ciasto.Posypujemy cukrem brązowym i wylepiamy wierzch paseczkami ciasta. Pieczemy na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Bardzo je lubie !:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    bardzo pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    aż ślinka cieknie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    rewelacyjne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !