Sposób przygotowania

Na maśle usmażyć posiekany czosnek i cebule. Chleb pokroić w kostkę i wmieszać z jajkami rozkłóconymi z mlekiem. Do tego dodać podsmażoną cebule, wymieszać i odstawić. Po 20 minutach wrzucic speck pokrojony w kotke, natke, szczypiorek, doprawić majerankiem, sola i pieprzem. Wymieszać z maka i uformowane knedle gotować w osolonym wrzątku. Smakują doskonale z kiszona kapusta na ciepło.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    superowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    To coś dla mnie. Uwielbiam wszystkie kluski.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    to danie napewno świetnie smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zjadłabym takiego knedlika :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    takich pysznych jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    A ja jadłam, ale sama jeszcze nie robiłam.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smaczne muszą być
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    speck czyli boczek rozumiem?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !