Sposób przygotowania

Kalarepę obrać ze skóry i pokroić( ja wykorzystałam kulki z kalarepy powstałe przy wydrążeniu kalarepy do faszerowania).
Zalać mlekiem i mlekiem kokosowym, dodać przyprawę, koperek, posolić i dusić około 15 minut.
Z masła i maki zrobić zasmażkę. Rozprowadzić zimna wodą i dodać do kalarepki.
Zagotować, doprawić i rozkoszować się smakiem:)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawa jestem smaku :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    jeszcze takiego dania nie jadłam, musi być pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Na prawdę smaczne, lekko orientalne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    przepis który warto wypróbować!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super- smacznie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super pomysł na kalarepkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !