Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPKA RYBNA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby 1 kg
włoszczyzna
woda 2 l
śmietana 1 szkl
żółtko jajek 2 szt
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPKA RYBNA

OBRANE WARZYWA (MARCHEW PIETRUSZKA SELER)ZALAĆ WODĄ I UGOTOWAĆ BULION .
PRZECEDZIĆ .DODAĆ POKROJONE FILETY I GOTOWAĆ OK 15 MINUT .
POŁOWĘ FILETÓW WYJĄC ,A RESZTĘ ZMIKSOWAĆ Z WYWAREM.
DODAĆ ŚMIETANĘ Z ŻÓŁTKIEM WŁOŻYĆ WYJĘTĄ RYBĘ .PODAWAĆ Z CYTRYNĄ .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak