Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

watróbka z nutka imbirku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Wątróba (z kurczaka) 1,5 kilograma
mąka do obtoczenia
imbir 1-2 łyżeczeczki

Przepis i sposób przygotowania na: watróbka z nutka imbirku

wątróbkę myjemy dzielimy na mniejsze kawałki, obtaczamy w mące i smażymy pod koniec smażenia lekko posypujemy wątróbkę imbirem ( tylko tak żeby imbir nie zdominował smaku wątroby).

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 17.01.2013 20:55
nigdy nie doprawiałam tak wątróbki,ciekawe
Dorian 28.10.2012 19:12
pycha
Justyna87 14.07.2012 22:48
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak