Sposób przygotowania

Podsmażamy na tłuszczu cebule , którą pokroiliśmy w kostkę , następnie solimy i wlewamy wodę , dusimy mieszając. Gdy zauważymy że cebula jest już miękka to dajemy przyprawy , możemy je dać już wcześniej przed duszeniem jej , potem dajemy koncentrat , jeśli płyn wyparuje to wlewamy trochę wody , potem dodajemy pokrojoną wędlinę dowolną , mogą być grube parówki lub inna kiełbasa czy szynka i gotowe. Najlepiej posypać przyprawą uniwersalną podczas duszenia , wtedy będzie idealny smak.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musze koniecznie zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musze koniecznie zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ekstra przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    coś nowego;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !