Sposób przygotowania

Herbatniki (ilość zależna od formy) wyłożyłam do wysmarowanej margaryną blaszki. Twaróg wymieszałam z żółtkami, cukrem i budyniem. Wylałam na herbatniki. Białaka ubiłam na sztywną pianę i wylałam na masę. Piekłam w 200 stopniach około 30 minut, do zrumienienia białek.
Smacznego :)

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    super sernik:)
  • 6
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    SUPER
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    mniam mniam!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    genialny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    matesko

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    pyszny sernik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !