Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ziemniaczana z rzodkiewką i kukurydzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Szczypiorek cienki
kukurydza 4 łyżki
rzodkiewka 5 kulek
majonez
sól
pieprz
ziemniaki młode

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ziemniaczana z rzodkiewką i kukurydzą

Ziemniaki skrobiemy i gotujemy w osolonej wodzie . Uważamy ,żeby się nie rozgotowały. Odcedzamy studzimy i kroimy w kosteczkę . Kukurydzę odcedzamy dodajemy do ziemniaków . Szczypiorek myjemy i siekamy drobno dodajemy do sałatki. Rzodkiewkę myjemy i kroimy w małą kosteczkę . Mieszamy z majonezem . doprawiamy solą i pieprzem do smaku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 03.09.2012 08:34
bardzo apetycznie wygląda
kasiaw 28.08.2012 09:40
musi być smaczna
Andysz 07.06.2012 00:23
lubię takie;)
EWI 06.06.2012 07:27
mniam
iwa643 06.06.2012 06:59
polecam
iwa643 06.06.2012 06:59
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak