Sposób przygotowania

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu dzielimy go na 3 części. Do jednej dodajemy majonez. Do drugiej ketchup . Trzeci ryż jest szpinakowy . Szpinak podsmażamy na masełku na patelni ,doprawiamy sola pieprzem i wyciśniętym czosnkiem . Dodajemy ryż i jeszcze chwilę podsmażamy . Z ryżu układamy flagi . Salami kroimy w paseczki i układamy obok flagi..

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychota!;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    super
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ciekawy pomysł
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !