Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy masełko i dajemy na nie wyciśnięty czosnek ,mieszamy . Dodajemy szpinak ja użyłam mrożonego. Podsmażamy. W garnku zagotowujemy wodę i rozpuszczamy w niej kostki rosołowe.Gotujemy .Ziemniaki obieramy i kroimy w kosteczkę ,gotujemy w bulionie do miękkości. Nabieramy troszkę bulionu i przelewamy na patelnie z szpinakiem mieszamy i wlewamy wszystko do garnka z gotującymi się ziemniakami . Zagotowujemy i wszystko miksujemy blenderem . Doprawiamy sola i pieprzem do smaku . Zaciągamy lekko śmietaną . Podajemy z pokruszonym serem feta

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !