Sposób przygotowania

Rybę myjemy, suszymy papierowym ręcznikiem, skrapiamy sokiem z cytryny i doprawiamy solą oraz pieprzem. Na patelni rozgrzewamy oliwę, po czym podsmażamy na niej pokrojone pieczarki i posiekaną cebulę. Dolewamy śmietanę i całość podgotowujemy przez kwadrans na małym ogniu. Pangę umieszczamy w naczyniu żaroodpornym, po czym zalewamy przygotowanym sosem. Skrapiamy resztą soku z cytryny i posypujemy posiekaną natką pietruszki. Potrawę wstawiamy do piekarnika i zapiekamy przez 25 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super na obiad
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    coś co bardzo lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    tak jak lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    w takim sosiku nigdy nie robiłam a jest na pewno pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Coś dla mnie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !