Sposób przygotowania

Kapustę cienko posiekać.
Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę.
Na patelni rozgrzać masło i wrzucić cebulkę. Chwilkę podsmażyć i dodać kapustę. Dusić pod przykryciem przez około 30 minut(co chwilę mieszając). Dodać koperek.
Obsypać 1 łyżką mąki po całym wierzchu i wymieszać, zalać śmietaną, doprawić i chwilkę gotować aby zgęstniała.
Przed podaniem można jeszcze obsypać koperkiem :)

Komentarze

  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ze śmietaną nie robiłam ale spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    elka4621

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszna kapusta jako dodatek do obiadu:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubie
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Jest pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    brzmi ciekawie i tak zapewne smakuje ze śmietaną jeszcze nie jadłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    fajny pomysł do obiadu
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    bardzo taką lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam młodą kapustę.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię dania z młodej kapusty
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    wygląda smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !