Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek siekamy, mieszamy dokładnie z melasą lub miodem gryczanym, octem balsamicznym i odrobiną soli oraz sambalem. Siekamy kolendrę i dodajemy do sosu. Truskawki kroimy na mniejsze kawałki, delikatnie mieszamy z sosem, schładzamy.

Idealne do polędwicy w nori (przepis wkrótce) bądź do zjedzenia w ramach deseru.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    truskawki z czosniem , dziwny miks
  • 0
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    cikawa jestem jak smakuja
  • 0
    original
    Opublikowano

    lee-aa

    miks jest super, dla tych, którzy nie boją się kulinarnych nowości i lubią np mięsa z owocami :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !