Sposób przygotowania

kapustę gotujemy razem z suszonymi grzybami do miękkości doprawiamy do smaku,ziemniaki przeciskamy przez praskę i łączymy z mielonym mięsem,jajkami oraz przyprawami do smaku całość wyrabiamy na jednolitą masę,z powstałej masy formujemy kotlety obtaczamy w tartej bułce i smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor,ugotowaną kapustę z grzybami wykładamy na półmisek i układamy na wierzchu usmażone kotlety podawać zaraz po przyrządzeniu dekorując sałatą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    lubię takie kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    moje ulubione
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszniutkie takie kotleciki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię takie bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !