Sposób przygotowania

Kurczaka myjemy, oczyszczamy i kroimy w kostkę.
Na patelni rozgrzewamy olej. W pierwszej kolejności podsmażamy kurczaka oprószonego solą i pieprzem, kiedy się zarumieni dodajemy pieczarki i cebulkę, wszystko smażymy razem ok. 5 minut. Zalewamy wodą, dodajemy koncentrat, sól, pieprz i paprykę. Patelnię przykrywamy i dusimy wszystko ok. 10 minut.
Gdyby sos był za rzadki zagęszczamy go łyżką mąki pszennej.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    wygląda smacznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchenka

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !