Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki faszerowane bryndzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 8 szt
bryndza 1 op
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat panierka

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki faszerowane bryndzą

Surowe pieczarki, średniej wielkości, bez nóżek dobrze nafaszerować serem bryndzą ( w miejsce gdzie znajdowała się nóżka). Następnie panierować w jajku i bułce i tą czynność powtórzyć aby ser przy smażeniu nie wyciekł. Dobrze usmażyć z dwóch stron. Podawać gorące. Najlepiej smakują z sosem tatarskim!
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pierniczkowo 07.07.2012 12:24
pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak