Sposób przygotowania

Parówki, obrane z osłonek oczywiście, kroimy na plasterki. Podsmażamy je na patelni na rumiano. Odstawiamy aby ostygły. Szczypiorek siekamy.Paprykę kroimy w drobną kostkę. Oliwki kroimy w plasterki. Żółty ser ścieramy na tarce o grubych oczkach, lub-jeśli mamy ser w plasterkach-kroimy go na drobne kwadraciki. Mieszamy wszystkie składniki w jednej misce. Doprawiamy go zmielonym czarnym pieprzem. Sałatka jest w zasadzie od razu gotowa do jedzenia. Mimo,iż nie ma w niej żadnego sosu, nie jest zbyt sucha, ponieważ parówki są dość tłuste :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    OOOO TA MI BĘDZIE BARDZO SMAKOWAŁA :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !