Sposób przygotowania

Kaszę ugotować. Pokrojone w plasterki pieczarki podsmażyć na maśle. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić, dodać włoszczyznę i dusić do miękkości. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić i wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Wstawić do piekarnika na 10-15 min na 180 stopni.
Taka kasza jest świetnia z sałatką, surówką ale również z mięsem.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajne danie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    ciekawy pomysł:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajna zdrowa kaszka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    tak kaszy gryczanej nie robiłam muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !