Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z grillowanym oscypkiem i żurawiną

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
żurawina 2 łyzka
lubczyk 1 łyzki
oscypek 1 duży

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z grillowanym oscypkiem i żurawiną

Bagietkę kroimy w 1,5 cm kromeczki.

Opiekamy w piekarniku, tosterze lub na suchej patelni.

Oscypka kroimy w plasterki i grillujemy z obu stron na rozgrzanej patelni posypując lubczykiem.

Gdy ser się przytopi układamy go na chrupiących grzankach.

Posypujemy żurawiną.

Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 25.08.2012 09:08
Uwielbiam oscypki :)
Andysz 13.06.2012 05:44
mniam mniam;)
Rafał10 05.06.2012 22:02
ŻURAWINA I OSCYPEK ! UWIELBIAM TO POŁĄCZENIE !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak