Sposób przygotowania

Czosnek obrać. Każdy ząbek przekroić na 2-3 podłużne kawałki. W szynce zrobić dziurki, wcisnąć w nie kawałki czosnku. Mięso natrzeć solą i przyprawą do wieprzowiny. Zrumienić mocno z każdej strony na oleju. Szynkę zalać wodą (tak, żeby była cała przykryta). Dusić pod przykryciem do miękkości. Sos można zagęścić mąką rozmieszaną w zimnej wodzie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    zjadłbym nawet teraz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    NOO TAKA SZYNECZKA TO COŚ WSPANIAŁEGO :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    NOO TAKA SZYNECZKA TO COŚ WSPANIAŁEGO :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    przepyszne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    i na ciepło i na zimno jest smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !