Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z bułką tartą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
sól do smaku
olej do smażenia
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/3 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z bułką tartą

Fasolkę (ja najbardziej lubię żółtą) oczyścić, odciąć jej końcówki, pokroić na krótsze kawałki i ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości. Fasolkę odcedzić. Na patelni rozgrzać olej. Zrumienić na nim bułkę tartą. Wsypać fasolkę i chwilkę razem smażyć. Podawać jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia36 18.07.2013 21:06
Lubię taką bo jest smaczna :)
MagdaXXX 21.02.2013 18:56
mniam
pacpaw 18.09.2012 20:58
pozycja niemal kultowa
Wafelek2601 30.08.2012 11:45
Pyszna
Wacław 23.07.2012 15:43
bardzo lubię !
Dorian 14.07.2012 22:22
super
KOBRA 28.06.2012 22:45
jeden z najlepszych dodatków do obiadu
Weronika_eM 10.06.2012 22:38
lubię taką fasolkę
Rafał10 05.06.2012 22:06
OOOJ JAK DAWNO NIE JADŁAM ... AŻ NABRAŁAM OCHOTY, MOŻE JUTRO NA OBIAD :D
mic 05.06.2012 20:07
klasyka najlepsza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak