Sposób przygotowania

rzodkiewkę myjemy i kroimy na ćwiartki przekłdamy do słoików i dodajemy do każdego słoika troszkę czosnku i troszkę gorczycy. Następnie wszystkie składniki zalewy gotujjemy i zalewamy nia rzodkiew pasteryzujemy ok 15 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ciekawa jestem jak to smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Ja również w sezonie marynuję rzodkiewkę, choć moja zalewa jest nieco inna w składnikach. Zawsze jest to jakiś sposób na ogarnięcie nadmiaru rzodkiewek, kiedy już nie da się ich przejeść :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !