Sposób przygotowania

Boczek kroimy w plastry grubości około 0,5 cm. Z jednej strony posypujemy solą z drugiej ulubioną przyprawą do mięsa. Przyprawy wcieramy w mięsa. Tak przygotowane plastry kładziemy nad rozgrzanym węglem drzewnym. Grillujemy kilka minut z każdej strony. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Proste a bardzo smakowite.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Lubie takie! :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszny boczek , bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    patusia

    Szybko, smacznie. Tak jak lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    uwielbiam boczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    To coś dla mojego męża, on uwielbia boczek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wygląda fantastycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    oj, pyszny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    o tak, naprawdę dobry!;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam swojski boczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm pyszny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wygląda naprawdę smakowicie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    grillowany boczek,to i my lubimy:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a ja jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !