Sposób przygotowania

Skrzydełka sobie ugotować lub jak mamy z dnia poprzedniego . Z mąki jajka , mleka robimy ciasto naleśnikowe do tego ciasta dajemy przyprawy wszystko po szczypcie na czubek łyżeczki , bardzo dobrze rozdrobnić płatki kukurydziane możemy przejechać po nich wałkiem do płatków wsypujemy bułkę tartą i mieszamy , skrzydełka najpierw zanurzamy w cieście a potem w bułce i płatkach i smażymy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Robię bardzo podobnie i rzeczywiście skórka jest chrupiąca a panierka złocista :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo lubię takie skrzydełka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubie takie i robie je czesto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika58

    brzmi smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !