Sposób przygotowania

Pietruszkę myjemy i drobniutko siekamy , zalewamy 1\2 l ciepłej wody i to musimy zmiksować , po zmiksowaniu dajemy cukier i mieszamy , wlewamy resztą wody, potem otartą skórkę z 2 cytryn i sok z 2 cytryn schładzamy .Najlepiej przed podaniem przecedzić przez sitko i dodać jeszcze 1 cytrynę pokrojoną w plasterki .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    wow super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    dobry :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm super jest!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !