Sposób przygotowania

Mąkę posiekaj z margaryną, cukrem, proszkiem do pieczenia i solą. Dodaj jajka, miód i zagnieć ciasto. Podziel na 4 części. Blachę wyłóż papierem do pieczenia i wylep porcją ciasta. Piecz na złoty kolor ok 15-20 minut. Postępuj tak z każdą porcją ciasta. Po ostygnięciu pierwszy placek posmaruj dżemem, a następnie dwa kremem karpatkowym przygotowanym według przepisu na opakowaniu. Na ostatnim placku rozsmaruj polewę. Ciasto najlepiej smakuje na drugi lub trzeci dzień.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    muszę wypróbować ten przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    apetyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    meg1984

    smaczny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !