Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy i kroimy na cienkie plasterki. Obraną cebulkę kroimy w kostkę. Do rondelka dajemy pieczarki razem z cebulką, 1 łyżką oliwy, 1 łyżką wody i dusimy pod przykryciem ok. 15 min. Pod koniec duszenia doprawiamy do smaku i odkrywamy rondelek, aby woda wyparowała. Umytego i osuszonego indyka kroimy w grubszą kostkę. Na rozgrzany olej dajemy pokrojone mięso i pieczemy ok. 15 min. doprawiamy do smaku i łączymy z uduszonymi pieczarkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne jedzonko.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    brzmi ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    lubię takie jedzonko :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    super pomysł na smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !