Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pieczarkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 150 g
jajko 5-6 szt.
Sól ziołowa jodowana Prymat
pieprz
masło 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pieczarkami

Pieczarki wybrać drobne, białe i jędrne.
Opłukać, osączyć i pokroić np.w ćwiartki.
Na patelni stopić masło, dodać grzyby i doprawić.
Smażyć kilka minut stale mieszając, a następnie wlać roztrzepane jajka.
Ogrzewać do uzyskania ulubionej konsystencji.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 15.06.2012 07:14
* Serdecznie zapraszam do skorzystania z moich przepisów :) Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :) *

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak