Sposób przygotowania

Z wyszorowanej i sparzonej limonki i cytryny otrzeć skórkę i wycisnąć sok.
Połączyć z limoncello.
Arbuza pozbawić pestek i przepuścić przez sokowirówkę.
Sok natychmiast połączyć z likierem i mieszać do zaniku piany.
Dopełnić lodem i podawać z listkami melisy.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>* Serdecznie zapraszam do skorzystania z moich przepisów :) Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :) *</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 1
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    super przepisik, coś na obecną chwilę
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !