Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Śmietanę ubijamy na małych obrotach w robocie .


Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    buuu....a gdzie czosnek skoro czosnkowe....?
  • 2
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    tu jest zwykłe w innych przepisach znajdziesz czosnkowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    robimy podobnie tylko w maselnicy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Zawsze robiłam masło ze słodkiej śmietany. Z chęcią spróbowałabym z kwaśnej.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przy produkcji masła największym problemem było to ubijanie,a tu proszę robot wykorzystany. śmietana było chyba od gospodarza czy kupowana w sklepie?
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    śmietana swojska oczywiście zbierana z prawdziwego mleka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !