Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bryyndza od Hamrocyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser bunc 1 kg
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Bryyndza od Hamrocyka

Kroki postępowania

1
Ser owczy bunc kroimy na kawałki
Krok 1 - Bryyndza od Hamrocyka foto
2
dwukrotnie przepuszczamy przez maszynkę do mięsa
Krok 2 - Bryyndza od Hamrocyka foto
3
solą przyprawiamy do smaku ,pamiętamy , że ser ma być słony , formujemy w kulki.Można zamrażać.
Krok 3 - Bryyndza od Hamrocyka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 11.09.2012 14:25
Pyszności.
krokodyl 12.06.2012 22:43
piknie tylko gdzie ja Warmii bryndzę teraz kupię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak