Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ćwiartki z kurczaka oczyszczamy, płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Oddzielamy pałki od udek, doprawiamy solą.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo apetycznie wygląda. Mam ochotę na porcyjkę.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ja również z chęcią bym troszkę takiej potrawy zjadła.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    nie sposób odmówić :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !