Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mąkę przesiać na stolnicę w środku zrobić wgłębienie- dodać szczyptę soli, łyżkę oleju i jajko. Stopniowo dodawać ciepłą wodę. W zależności od mąki może być mniej lub więcej wody- ciasto ma być elastyczne. Przykryć ściereczką.
Wodę nastawić w garnku na gotowanie z dodatkiem odrobiny soli i łyżką oleju.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    mmm pycha... cały rok na nie czekałam, bo z mrożonych to nie to samo :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    dokładnie tak:))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pychota!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    moje ulubione letnie pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !