Sposób przygotowania

plastry lazanii ugotować al`dente w osolonym wrzątku,cebulę pokroić w kostkę na patelni rozgrzać olej zeszklić cebulę dodać mięso mielone przyprawić do smaku i obsmażyć w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym układać na dnie płaty ciasta posmarować koncentratem pomidorowym,położyć warstwę mięsa przykryć ciastem i powtarzać do wyczerpania się składników na koniec po wierzchu posypać startym żółtym serem wstawić do piekarnika i upiec w temp.200st.ok.20min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Coś dla mnie :)
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubię taką jest pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !