Sposób przygotowania

Z margaryny i mąki przygotować zasmażkę.Rozprowadzić gorącym rosołem.Dodać śmietanę i przecier pomidorowy,wymieszać.Kapustę oczyścić,wyciąć głąb i ugotować na pół miękko w osolonej wodzie.Pieczarki umyć,pokroić drobno i usmażyć razem z posiekaną cebulą.Przyprawić solą i pieprzem.Tak przygotowane nadzienie nakładać na liście kapusty,zawinąć.Gołąbki przysmażyć na maśle,zalać sosem i dusić pod przykryciem około 40min

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    uwielbiam takie ;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pyszne gołabki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    to coś dla mnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Uwielbiam gołąbki w każdej postaci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    już od kilku dni chodzą za mną.... i w tym tygodniu koniecznie muszę zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    z pieczarkami jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    dobry pomysł na gołąbki bez mięsa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    takie jak lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Takie inne niż ja jadam, pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    bardzo smaczne!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Dla mnie super :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo fajny pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !