Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cielęce roladki z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cielęcina 3/4 kg.
fasolka szparagowa 20 dkg.
pomidorki koktajlowe kilka
papryka czerwona 1 szt.
sól i pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: cielęce roladki z warzywami

fasolkę obrać umyć i wrzucić na 10min.do wrzątku odcedzić,paprykę umyć przekroić usunąć gniazdo nasienne,pomidorki opłukać i przekroić na połowę mięso opłukać osuszyć i uformować cienki płat oprószyć solą i pieprzem ułożyć na nim pokrojoną paprykę,pomidorki i fasolkę szparagową ciasno zwijać w roladę skropić olejem ułożyć na blasze tak aby się nie rozwinęła wstawić do piekarnika i upiec w temp.180st.ok.godziny,zamiast cielęciny możemy użyć pierś z kurczaka lun indyka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 30.03.2013 10:45
oj zjadłoby się
Motorek 01.01.2013 00:52
na pewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak