Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOMPOT Z RABARBARU

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 1 kg
cukier waniliowy 2 op
cukier do smaku
goździki mielone 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: KOMPOT Z RABARBARU

Rabarbar obrać ze skórki, pokroić na mniejsze kawałki zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Dosypać cukier waniliowy i goździki, ewentualnie osłodzić jeśli jest za kwaśny. Można pic gorący lub zimny.
SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 13.07.2013 15:42
Lubie taki kompot :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak