Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Makaron gotujemy na półtwardo.
Na patelni podgrzewamy olej z puszki z tuńczykiem. Wrzucamy obraną i posiekaną cebulę i smażymy aż się zeszkli. Wtedy dodajemy obrane marchewki starte na grubej jarzynowej tarce, smażymy 5 minut i dodajemy pomidory, odsączoną kukurydzę, mieszamy i doprawiamy do smaku solą, pieprzem i ziołami. Smażymy kolejne 10 minut, dodajemy tuńczyka i ugotowany, odcedzony makaron.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    trzeba koniecznie zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !