Sposób przygotowania

Olej dokładnie wymieszać z bazylią, solą czosnkową, kolendrą i przyprawą do kurczaka. Marynatą natrzeć dobrze mięso i odstawić na 2 godziny do lodówki. Potem mięso przełożyć do naczynia do zapiekania. Piec w 180 stopniach przez ok.80 minut. W połowie pieczenia mięso odwrócić na drugą stronę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Dobrze przyprawione mięsko.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    mamy podobne gusty, ja dzisiaj robię, ale w ziołach prowansalskich.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszny obiadek !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszny obiadek !
  • 1
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !