Sposób przygotowania

Mięso zmielić. Dodać do niego pokrojoną w drobną kostkę cebulę, wyciśnięty czosnek, jajko, 3 łyżki bułki tartej, sól i pieprz. Wszystko bardzo dokładnie wymieszać. Z mięsnej masy formować małe kotleciki, obtaczać je w bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej. Smażyć na nim kotleciki na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam takie kotleciki! W Twoim wydaniu muszą być bardzo smaczne :)
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    fajnne
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbia, ja zowu nie miele mięsa i obtaczam w sosie czosnkowym a pote w bułce
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie, są pysznie czosnkowe...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    z czosnkiem musza byc super ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubię z czosnkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie aromatyczne kotleciki to jest to
  • 1
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    i do obiadu i do pieczywa lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię smak czosnku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !