Sposób przygotowania

Obrane pieczarki kroimy w plasterki. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Do rondelka dajemy pokrojone pieczarki, cebulę, olej, wodę i dusimy pod przykryciem ok. 15 min. Doprawiamy do smaku. Uduszone pieczarki przekładamy do naczynia żaroodpornego dajemy pokrojony ser i zapiekamy w nagrzanym piekarniku aż ser się roztopi. Wykładamy z piekarnika i polewamy ketchupe

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajne jedzonko:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    tak nie robiłam, trzeba spróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja jeszcze dodaję ryż na sypko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    na pewno by mi smakowały:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !