Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryby w ostrym czerwonym sosie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby słodkowodne płoć lub okoń 1 kg.
pomidory 3 szt.
dymka ze szczypiorkiem 2 szt.
sól i pieprz
olej
cebula 1 cukrowa
Chili pieprz cayenne mielone Prymat 2 strąki

Przepis i sposób przygotowania na: ryby w ostrym czerwonym sosie

ryby sprawić opłukać oprószyć solą i pieprzem,pomidory i paprykę umyć i pokroić,cebulę i dymkę obrać i posiekać warzywa wrzucić do garnka zalać szklanką wody lub bulionu warzywnego i gotować ok.20min.włożyć ryby i gotować jeszcze 15min.doprawić do smaku solą i pieprzem białym wymieszać i podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 23.11.2013 11:30
pyszne rybki !!!!
Wacław 03.02.2013 11:50
na pewno pyszne rybki !
Seba 30.06.2012 08:15
smaczna rybka
Justyna Jussstiii 05.06.2012 07:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak