Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Rabarbar obieramy i kroimy na małe kawałki. Mieszamy z cukrem i wrzucamy do rondelka. Gotujemy na niewielkim ogniu przez ok. 60 minut. Mieszając od czasu do czasu. Rabarbar powinien się rozpaść i puścić sok. Gotujemy do momentu aż większość soku zostanie zredukowana.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, takie bardzo lubię...
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super, nigdy bułeczek z rabarbarem nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Pyszności i w dodatku prosto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Ta kratka na cieście wygląda rewelacyjnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    rewelacja :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !