Sposób przygotowania

włoszczyznę umyć obrać i pokroić ryby opłukać ułożyć na dnie rondla obłożyć warzywami i czosnkiem zalać przegotowaną i osoloną wodą ok.1,5l.zagotować zmniejszyć ogień i gotować ok.15min.po tym czasie wyjąć ryby a wywar dalej gotować kolejne 20min.przecedzić dodać koncentrat pomidorowy i mąkę wymieszaną z mlekiem i winem oraz przyprawami do smaku,wymieszać i podgrzewać aż zupa zgęstnieje włożyć kawałki ryby i posypać posiekaną zieleniną.

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !