Sposób przygotowania

Wymieszać suche składniki /cukier,wanilia,mąka,proszek,sól/ w jednej misce,a mokre składniki/serek,mleko,jajka/w drugiej misce,a następnie połączyć płynne z suchymi i lekko wymieszać.Pod koniec mieszania dodać żurawinę .Gotowe ciasto nakładać do foremek/3/4 wysokości/.Piec ok.20min.w temperaturze 170-180 st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ŚWIETNE!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ŚWIETNE!!!
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !